All in my visual brain

  • Mariska Hebben / Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

“Heb jij ook wel eens tijdens een gesprek beelden in je hoofd die niets met het gespreksonderwerp te maken hebben? En vormen al die mooie beelden één geheel als een soort collage? Dat is te zien in het schilderij All in my visual brain. Het geeft een impressie hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat. De samenhang in de wirwar van beelden die in mijn brein te zien is, is overgebracht op het doek.

 

Op het doek staat geschreven: ‘Fuck Artez’. Ik ben erachter gekomen dat het nodig is om je eigen mening te volgen en alleen die feedback mee te nemen waar je zelf echt iets aan hebt. Had ik alle feedback meegenomen dan was dit resultaat er nooit uit gekomen en was het zeker geen goede afspiegeling van mijn brein geweest.”

 

www.mariskahebben.com